Skip to content

In de serie ‘In Dialoog Met…’ gaan wij de generatiedialoog met bestuurders en (opinie)leiders aan. Geen interviews of ondervragingen, maar een  gelijkwaardige dialoog dat uit nieuwsgierigheid en met interesse in elkaars generatie en achtergrond wordt gevoerd.Voor de dialooginterviews gebruiken we een methode van co-creatie. De dialogen zijn gericht op het achterhalen van motivaties, gedachten en ideeën. De gebruikte methode is gebaseerd op het begrippenkader van TheoryU

Ook is het een manier om, tijdens en na de dialoog, meer bewustwording te creëren bij zowel de oudere als de jongere generatie. De duur van een dialoog interview kan variëren maar over het algemeen wordt er één uur voor uitgetrokken. Centrale vraag bij een generatiedialoog is is:

Hoe kunnen we de onderscheidende kwaliteiten van de verschillende generaties combineren om te innoveren , onze maatschappij te inspireren en in verbinding te blijven met elkaar ?

In de eerste serie Ín Dialoog Met…’
(klik op de quote voor de interviews) gaat
Jonge Geesten in dialoog met Bestuurders van De BouwCampus & De BouwAgenda

In de tweede serie Ín Dialoog Met…’ (klik op de quote voor de interviews) gaat Jonge Geesten in dialoog met prominenten van de TU Delft. Deze 2e serie In Dialoog Met… is in co-creatie met het Delta Lab. Delta Lab is de vrijplaats voor producties van studenten en medewerkers van de TU Delft.

Voor meer informatie kunt u mailen met #InDialoogMet…

 

Jonge Geesten® is in 2009 opgericht en staat sinds 19-11-2013 geregistreerd als JG Jonge Geesten®  
bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)

KvK nummer 30279606