Deze sessie was op donderdag 23 april. Kijk hierrustig de film met een korte introductie en de ZOOMtalk terug. De ZOOMtalk met korte introductie duurt een half uur.

Ralph Thurm (1966); Oprichter en algemeen directeur van A|HEAD|ahead, een coachingplatform gericht op duurzame transformatie en strategisch advies. (klik op de foto voor zijn persoonlijke pagina)

Ralph Thurm (1966)

Ralph Thurm is een van de ‚young veterans‘ in duurzaamheid. Sinds zijn economische studie 1988-1992 is hij bezig met het onderwerp, of beter de zoektocht naar het nieuwe equilibrium, best te benoemen als de ‚regenerative & distributive economy‘.  Hij  was de eerste hoofd duurzaamheids-strategie bij Siemens, de eerste CFO/COO van de Global Reporting Initiative, de eerste directeur duurzaamheid & innovatie bij Deloitte, en sinds 2013 zelfstandig. Na het werken met of opzetten van drie non-profits ligt zijn focus sinds 2015 op r3.0 – Redesign for Resilience & Regeneration, beyond een zero-negative bottom line, bezig met het ontwikkelen van zogenoemde ‚Blueprints‘ als transformatie-aanbevelingen. Zijn interesse voor intergenerational equity bestaat sinds 1987 na het lezen van de Brundtland rapport. Dit thema is terug te vinden in verschillende aspecten van Ralph’s werk met r3.0. R

Onderwerp: Ralph start gewoon met de originele paradigma van duurzaamheid, de comic versie van wat het nu is, en welke systemische ,modules‘ nodig zijn om naar de regenerative & distributive economy te komen, en waar intra- en intergenerational equity gewoon ingebakken moeten zijn.

Deze sessie was op donderdag 23 april. Kijk hierrustig de film met een korte introductie en de ZOOMtalk terug. De ZOOMtalk met korte introductie duurt een half uur.

Recommended Posts