Deze Geest uit de fles was op dinsdag 16 juni. Kijk hier rustig de film met een korte introductie en de ZOOMtalk terug. De ZOOMtalk met korte introductie duurt 17 minuten.

Titel toevoegen

Aleksandr Stommels (1992); Global matchmaker

Aleksandr Stommels (1992)

Aleksandr Stommels studeerde Supervisor en Commissaris aan de Maastricht University School of Business and Economics & CS50 aan de Harvard University, waarna hij wat Space Studies deed aan ESA, NASA, Copernicus en SpaceUp Academy Bremen. Naast zijn opleiding werkt hij ook als President & EU Lobbyist bij Circle of Sustainable Europe, National Coordinator bij de World Space Week voor België en als NASA Solver om bij te dragen aan het oplossen van moeilijke problemen in verband met de missie van NASA door middel van uitdagingen, prijsvragen en crowdsourcing-activiteiten .

Gedurende zijn carrière ontwikkelde hij zijn netwerkvaardigheden, ondernemersgeest en resultaatgerichte geest om te werken met zijn kennis en invloed in combinatie met overtuigingskracht zonder een 9 tot 5 mentaliteit te hebben als een “Spider in the Web” -expert en spreker / moderator in vele internationale evenementen en in zijn eigen georganiseerde evenementen zoals TEDxYouth @ Nijmegen. Creatief, eerlijk, vriendelijk met gevoel voor humor en een open houding geniet hij van de uitdaging en streeft hij voortdurend naar persoonlijke verbetering met inachtneming van de doelstellingen van de stakeholders.

Onderwerp: Over het vormen van een schakel tussen Europese organisaties en jonge talenten

Recommended Posts