Deze sessie was op dinsdag 28 april. Kijk hier rustig de film met een korte introductie en de ZOOMtalk terug. De ZOOMtalk met korte introductie duurt een half uur. 

Jan Jacob Stam (1954); Bioloog en oprichter, eigenaar en trainer van het Bert Hellinger Instituut (klik op de foto voor zijn persoonlijke pagina)

Jan Jacob Stam (1954)

Onderwerp: Potentieel in tijden van crisis en andere disruptieve bewegingen.

Potentieel is dat wat er gebeurt als jij, je team, organisatie of bedrijf zich mee laten nemen door wat levensenergie met en van jou wil. Potentieel is nogal sterk spul en wordt, gelukkig soms, gedempt door patronen of doordat de consequenties van het je mee laten voeren te groot zijn.

We kijken naar potentieel vanuit Systemisch Fenomenologisch  perspectief en gaan daarna graag met elkaar in gesprek.

Waar?

ZOOM is een videoconferentie applicatie waarmee online face-to-face kan worden gecommuniceerd. ZOOM is hier eenvoudig te downloaden en te installeren 

Aanmelden?

Aanmelden kan bij geestuitdefles@jongegeesten.nl Vermeld dan de sessie van je keuze en dan ontvangt je onze ZOOM link. Door hier op te klikken kom je op het aangegeven tijdstip automatisch in de sessie. 

Hoe?

Een Geest uit de fles duurt maximaal één uur.Je kan als deelnemers 10 minuten voor de start inloggen.We starten exact op de aangegeven tijd ivm een opname van de spreker Na een korte introductie zal de spreker ongeveer een kwartier zijn of haar inzichten delen.Dit wordt gevolgd door een gedachtewisseling waarin de deelnemers de mogelijkheid hebben vragen aan de spreker te stellenOm 17.55u is is de afsluiting 

Recommended Posts