Geest uit de fles met Cécile Cremer

Deze sessie was op dinsdag 31 maart. Kijk hier rustig de film met een korte introductie en de ZOOMtalk terug. De ZOOMtalk met korte introductie duurt een kwartier. De Geest uit de fles als tekst lezen kan hier. (engelstalig)

Cécile Cremer (1993); Toekomst Consultant & Keynote speaker van Wandering the Future. (klik op de foto voor haar persoonlijke pagina)

Cécile Cremer (1993)

Cécile is Keynote speaker o.a. bij TEDX geeft inspirational talks, schrijft blogs, participeert in projecten en ontwerpt duurzame producten.

Met ‘Wandering the Future’ wil ze inspireren en informeren over de toekomst en werkt aan een beter morgen. 

Ze is president van het global trendnetwork La Futura dat enerzijds trends en innovatie en anderzijds toekomstige kansen wil verbinden

Ze staat in de Duurzame Jonge 100, een overzicht van young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. 

Met haar ZOOMtalk met de titel; THE FUTURE OF FUTURES – How Humanity became the new accelerator for change neemt ze ons mee in een korte uiteenzetting mee naar de toekomst van onze Toekomst.

Hoe heeft de huidige (covid-19) situatie invloed op ons gezamenlijke morgen, en hoe draagt het bij aan een versnelling van human-centric innovation. De vraag “wie ben jij” in deze veranderende Wereld, is hierdoor actueler geworden dan ooit, want hoe ga jij om met de impact van hedendaagse veranderingen. Hoe blijf jij jezelf en welke skills heb je nodig om je verder te blijven ontwikkelen in een dagelijks veranderende wereld? Hoe zorgen we er met zijn allen voor dat toekomst menselijk blijft?

Deze sessie was op donderdag 2 april. Kijk hier rustig de film met een korte introductie en de ZOOMtalk terug. De ZOOMtalk met korte introductie duurt een kwartier.