WAT WIJ DOEN

cocreatie is productieve samenwerkingJonge Geesten® stimuleert een effectieve en soepele kennisoverdracht tussen de verschillende generaties via een actieve uitwisseling van kennis, ervaring en visie. Zo helpen wij met het creëren van meer bewustwording en het ontwikkelen van zienswijzen en strategieën die van invloed zijn op de prestaties en productiviteit van uw organisatie.

 

Dat doen wij door:

  1. presentaties, workshops en (incompany) training
  2. Het begeleiden van uw organisatie bij transities; de motivatie om kennis te delen is cruciaal bij een veranderende organisatie. Door de verschillende generaties voor ogen te houden welke kwaliteiten ze van elkaar kunnen benutten zullen zij meer gaan delen.
  3. Het organiseren events die gericht zijn op constructieve interactie tussen deelnemers en deze daardoor beter met elkaar te laten communiceren
  4. Het begeleiden van uw (project) teams; wij brengen (project)teams bij elkaar en helpen met het, tot zijn volledige potentie, ontwikkelen van de gewenste (project)doelen. Samenwerking en (persoonlijk) leiderschap staan daarbij centraal
  5. Ons expertnetwerk dat voor u klaarstaat
  6. Community Building; wij helpen u om uw doelgroep van online engagement tot offline actie te bewegen

 

Jonge Geesten® is in opgericht en staat sinds 19-11-2013 geregistreerd als JG Jonge Geesten®  bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)

KvK nummer 30279606