Red Sun Media

Red Sun MediaRed Sun Media maakt audio visuele producties van de processen die wij begeleiden. Zij doen dit als leermiddel, promo of vastlegging van een workshop, sessie of symposium. Omdat het een vast team betreft dat op de hoogte is van het Co-creatie proces bewijzen ze tijdens het proces ook hun waarde als observator. Bekijk door te klikken de film die Red Sun Media gemaakt heeft voor Captain Co-Creation en YDL: Hoop voor de Toekomst
Andre Badjebeir
Andre Badjebeir (1985) timmert hij sinds 2010 hard aan de weg met zijn bedrijf Red Sun Media. Hij heeft een achtergrond in kunstonderwijs, human resource management en commerciële economie. Zijn echte passie ligt in ondernemen en het maken van  videoproducties. Zelf heeft altijd gedacht dat hij niets liever wilde dan film maken, maar er is meer. Het bedenken van concepten en het samenwerken om dan juist die unieke producties te maken. Bevlogen en creatief werkt hij veel voor opdrachtgevers in de culturele sector.

 

 Isja
Isja (1992) is een gedreven student aan de Zoomvliet studio, waar hij in het 4e jaar de opleiding ‘audiovisuele producties’ volgt. Momenteel loopt hij stage bij Red Sun Media, een plek waar hij veel doorgroeimogelijkheden ziet voor zichzelf. Daarnaast werkt hij als freelance cameraman en editor bij BN deStem. In zijn vrije tijd houdt hij zich veel bezig met het filmen/regisseren/editen van zijn eigen producties. Waaronder een korte film die hij zelf bedacht en gerealiseerd heeft heeft. Na zijn studie wil Isja zijn focus leggen op het starten van zijn eigen bedrijf.
  Thirsa
Thirsa (1996) is een gepassioneerde student aan het SintLucas in Eindhoven waar ze een audiovisuele opleiding volgt. 2015/2016 is haar derde leerjaar. Momenteel loopt ze stage bij Red Sun Media, waar ze nieuwe ervaringen over camera technieken en conceptdenken opdoet. Voor nu fotografeert ze in haar vrije tijd. Maar haar uiteindelijke doel is om regisseuse te worden van korte onafhankelijke films.
.