Presentaties | Workshops | Opleiding

boorstin-quoteOns dagelijkse leven wordt steeds meer gedomineerd door digitale communicatie. Voor de oudere generaties voelt dat als een versnelling. De jonge generatie daarentegen wordt totaal niet gehinderd door welke snelheid dan ook. De huidige arbeidsmarkt is de komende vijfentwintig jaar nog verdeeld tussen pre- en posttechnologie. Pre-technologie, ofwel generatie babyboom, heeft kostbare waardevolle kennis en ervaring te delen. Post, ofwel generatie Y en Z, heeft wat technologie en snelheid betreft een streepje voor en zal de oudere generatie juist met de nieuwe werkwijzen moeten helpen.

Organisaties moeten oudere generaties koesteren en ruimte geven om waardevol te zijn tot aan het pensioen opdat waardevolle kennis en ervaring niet verloren gaat na vertrek. Organisaties moeten ook met open armen haar jongste gedienden verwelkomen en al tijdens de opleiding in deze young potentials investeren zodat ze Jong van Geest blijven en meer Future-proof worden. Dit karwei vereist een gemeenschappelijke snelheid en een hoge dosis inlevingsvermogen.

frank-quote

 

Jonge Geesten® creëert een persoonlijke, veilige en praktische leeromgeving. Wij helpen met het creëren van meer bewustwording en het ontwikkelen van zienswijzen en strategieën die van invloed zijn op de prestaties en productiviteit van uw organisatie.

 

Dit doen wij door:
– Presentaties en werksessies op het onderwerp Generaties Klik hier voor meer info
– Presentaties en werksessie op het onderwerp Co-creatie Klik hier voor meer info
– Kennisprogramma’s (evt.op maat) waarin wij het delen van kennis bij samenwerking stimuleren
– Een 2 daags programma waarin wij een persoonlijke en praktische leeromgeving creëren. U maakt kennis met kaders die u in staat zullen stellen de verschillende generaties te (h)erkennen teneinde tot een andere omgang en manier van samenwerking te komen. Door de open co-creatieve manier van kennisuitwisseling zet dit programma de deelnemers aan het stuur van generatiemanagement

 

De programma’s die wij op dit moment aanbieden zijn:
Expertise+  ; een duurzaam inzetbaar programma voor de 50+er Klik hier voor meer info
Samenwerken van Generaties: Samen met onze experts onderneem je een reis tussen de verschillende generaties Klik hier voor meer info
Door gebruik te maken van de verschillende kwaliteiten zullen generaties verbinden en ontstaat een cultuur waarin het delen van en vragen naar kennis en ideeën vertrouwd voelt.

Basisprogramma Co-creatie: Samen met onze experts neem je plaats in de ‘driver’s seat’ van innovatie en verandering Klik hier voor meer info
Hierdoor creëren wij mee bewustwording over de bijdrage die men kan leveren aan het behalen van persoonlijke en organisatie doelen.

 

Jonge Geesten® is in 2009 opgericht en staat sinds 19-11-2013 geregistreerd als JG Jonge Geesten®  bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)

KvK nummer 30279606