Skip to content

In de serie ‘In Dialoog Met…’ gaan wij de generatiedialoog met bestuurders en (opinie)leiders aan. Geen interviews of ondervragingen, maar een gelijkwaardige dialoog dat uit nieuwsgierigheid en met interesse in elkaars generatie en achtergrond wordt gevoerd.

Voor de dialooginterviews gebruiken we een methode van co-creatie. De generatiedialoog is gericht op het achterhalen van motivaties, gedachten en ideeën. De gebruikte methode is gebaseerd op het begrippenkader van TheoryU

Ook is het een manier om, tijdens en na de dialoog, meer bewustwording te creëren bij zowel de oudere als de jongere generatie. De duur van een dialoog interview kan variëren maar over het algemeen wordt er één uur voor uitgetrokken. Centrale vraag van de generatiedialoog is:

Hoe kunnen we de onderscheidende kwaliteiten van de verschillende generaties combineren om te innoveren , onze maatschappij te inspireren en in verbinding te blijven met elkaar ?

In de tweede serie generatiedialogen gaat Jonge Geesten In Dialoog Met… prominenten van TU Delft. Deze 2e serie is in co-creatie met het Delta Lab. Delta Lab is de vrijplaats voor producties van studenten en medewerkers van de TU Delft

Dit Jonge Geesten initiatief is vormgegeven door:

Bern Laninga | Carlijn Tempelaars | Daan de WitMaurice van Rooijen | Saskia Bonger

Jonge Geesten® is in 2009 opgericht en staat sinds 19-11-2013
geregistreerd als JG Jonge Geesten®  bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)

KvK nummer 30279606