Hester van Dijk – Duurzaamheid

HesterHester (1973) werkt inmiddels ruim 15 jaar in de journalistiek en is het meest bekend als presentatot voor BNR nieuwsradio waar zij o.a. de programma’s BNR Duurzaam, BNR Nieuwsupdates en On the Move presenteerde. Mede daardoor heeft zij veel basiskennis opgedaan over duurzaamheid en de rol die duurzaamheid op dit moment speelt in het bedrijfsleven, in de wetenschap en in onze maatschappij. Duurzaamheid in de breedste zin des words (circulaire bio-based economie, energie-transitie, voedselproductie etc) is haar core-business.

Hester weet als ervaren gespreks- en debatleider de juiste ,ontspannen, sfeer te creëren, die uit iedereen het beste naar boven haalt. Dat levert constructieve discussies  op met resultaat. En daar draait het uiteindelijk om.

Hester is ook een allround dagvoorzitter (de Duurzame Dagvoorzitter) met karakter, verstand van duurzaamheid en een voorliefde voor maatschappelijke onderwerpen. Betrokken bij een evenement, denkt zij structureel mee over vorm en inhoud, om samen tot een optimaal resultaat te komen.