Generatie Presentatie & WerkSessies

Jonge Geesten® biedt op maat gemaakte presentaties of sessies over generatie thema’s die helpen met het ontwikkelen van strategieën die van invloed zijn op de prestaties en productiviteit van uw organisatie.

Presentatie (30-90 minuten)

– Ontdek de specifieke kenmerken, kwaliteiten en expertises van de vier generaties die op dit moment de werkvloer bevolken
– Krijg inzicht in de business impact door diversiteit van generaties
– Leer van praktijkvoorbeelden die hebben gewerkt.
– Maak kennis met het GeneratieKompas
– Wordt bewust van welk specifieke leiderschap kan worden toegepast om generaties effectief in te zetten.

Workshop (1 of 2 dagdeel)

Deze workshop trekt uit het generatievraagstuk een parallel naar het samenwerken binnen verschillende waardesystemen van organisaties.

– Ontdek de specifieke kenmerken, kwaliteiten en expertises van de vier generaties die op dit moment de werkvloer bevolken en leer deze te begrijpen.
– Krijg inzicht in de business impact door diversiteit van generaties
– Vertalen van actuele praktijkvoorbeelden naar eigen actiepunten
– Maak kennis en leer werken met het GeneratieKompas en ervaar hoe de kwaliteiten van de verschillende generaties optimal benut kunnen worden en tot co-creatie kunnen komen.
– Wordt bewust van welk specifieke leiderschap kan worden toegepast om generaties effectief in te zetten en te gebruiken bij management vraagstukken.
– Maak een plan hoe de effectieve inzet van generaties de prestaties en productiviteit van de organisatie verbeteren

Neem contact met ons op voor een innovatieve, met feiten en scherpe observaties gevulde maar vooral leuke presentatie die uniek is voor uw organisatie.

 

Jonge Geesten® is in 2009 door Maurice van Rooijen opgericht en staat sinds 19-11-2013 geregistreerd als JG Jonge Geesten®  bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)