ONS EXPERT NETWERK

Good tadaga from EdWebStore

Hiermee willen wij toegang bieden tot een groep van mensen die een andere waarneming op hetzelfde uitzicht bieden.  Een vaste waarde van experts die per project en naar wens in wisselende teamsamenstelling opereren. Hiermee kunnen wij op een efficiente manier organisaties helpen een idee tot initiatief en/of concept te brengen, maar gewoon eens de Eigen visie laten toetsen.

 

Onderstaand op alfabetische volgorde enkele experts van ons Expert Netwerk. Door op de foto te klikken krijg je een uitgebreide omschrijving

Onze beste co-creaties zijn ontstaan op basis van gelijkwaardige samenwerking tussen opdrachtgever, opdrachtnemers, kennisinstellingen en gebruikers. De experts uit ons Expert Netwerk delen hun kennis en ervaring vanuit de overtuiging dat op basis van wederzijdse betrokkenheid het beste uit elkaar en het proces kan worden gehaald. Door de initiatieven te ondersteunen met experts uit ons Expert Netwerk zijn baanbrekende concepten ontwikkelt, duurzame innovaties ontstaan en bruggen tussen verschillende organisaties en individuen gebouwd.

Het Expert Netwerk komt een aantal keer per jaar bij elkaar om van elkaar te leren door kennis en ervaringen uit te wisselen.Daarmee helpen zij elkaar om de eigen ideeën verder uit te kristalliseren en door te ontwikkelen.

Jonge Geesten® is in 2009 opgericht en staat sinds 19-11-2013 geregistreerd als JG Jonge Geesten®  bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)

KvK nummer 30279606