In onze trainingen leer je het praktisch toepassen van de Creatiespiraal® op individueel, (project)team en organisatieniveau. Wij bieden hiervoor interactieve lezing, een basisprogramma en de masterclass aan.

Interactieve Lezing

Met praktische voorbeelden neemt Maurice van Rooijen je op een interactieve manier mee door het proces van de Creatiespiraal®
Je hoort en ervaart hoe je de Creatiespiraal® praktisch kan toepassen op individueel, (project)team en organisatieniveau.  Hoe je (organisatie)doelen kan laten ontstaan vanuit eigen wensen en die vertaald naar de alledaagse werkelijkheid zodat je kan vanuit intrinsieke motivatie kan bijdragen aan je organisatie, team, maar vooral jezelf

Workshop

In een dagdeel lichten we de stappen van de Creatiespiraal® toe. Deze workshop helpt je om een eerste stap van wens naar werkelijkheid te maken.  

Het Basisprogramma:

Het basisprogramma is een persoonlijke en intensieve kennismaking met de Creatiespiraal® en het gedachtengoed van Marinus Knoope. Deze training duurt 2 dagen en is incl. overnachting.

Het basisprogramma wordt begeleidt door Maurice van Rooijen.

Dit programma bieden we ook aan als een incompany training.

De Masterclass:

De masterclas Is erop gericht om de Creatiespiraal® toe te passen en anderen te begeleiden. De masterclass is  voor coaches, management, directie en anderen die betrokken zijn bij het begeleiden van mensen, teams en organisaties. Over een periode van een half jaar behandelen wij in vijf afzonderlijke dagen op 5 verschillende locaties de volgende onderwerpen.

1. Wensen | Visualiseren

2. Netwerken | Onderzoeken | Plannen

3. Beslissen | Handelen | Volharden

4. Ontvangen | Waarderen | Ontspannen |

5. De masterclass wordt afgesloten met een evaluatie, persoonlijke eindpresentatie, een diner en het uitreiken van een certificaat.

De Masterclas worden begeleidt door Maurice van Rooijen. Tijdens de Masterclas zal hij op afzonderlijke dagen door verschillende experts van het Jonge Geesten expertnetwerk worden bijgestaan.

Kosten

Workshop; : € 450,=

Basisprogramma: € 1100,= ex btw inclusief overnachting Op de eerste dag zijn lunch en diner inbegrepen, op de 2e dag het ontbijt en de lunch.

Masterclass: € 2950,= ex btw inclusief lunch. De training vindt plaats op vijf afzonderlijke dagen op 5 verschillende locaties

Locatie

Basisprogramma: n.t.b.

Masterclass: Op 5 verschillende locaties die aansluiten op de sfeer van betreffende dag in het programma

Data:

Op dit moment is nog geen datum bekend

Jonge Geesten® is in 2009 door Maurice van Rooijen opgericht en staat sinds 19-11-2013 geregistreerd als JG Jonge Geesten®  bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)