Co-creatie Presentatie & WerkSessies

cocreation2

Jonge Geesten® biedt op maat gemaakte presentaties of workshops over Co-creatie thema’s die helpen met het ontwikkelen van strategieën die van invloed zijn op de prestaties en productiviteit van uw organisatie.

Bij het proces van Co-creatie gebruiken wij Theory U (Het teweegbrengen van complexe verandering) , de Creatiespiraal® (het verwezenlijken van een wens naar werkelijkheid) en de Design Kit van IDEO (mensgerichte aanpak van innovatie).

Presentatie (30-90 minuten)

– Ontdek de specifieke kenmerken, fases en stappen om tot Co-creatie te komen
– Krijg inzicht in de business impact door Co-creatie van organisaties
– Leer van praktijkvoorbeelden die hebben gewerkt.
– Maak kennis met het CocreatieKompas
– Wordt bewust van welk specifieke leiderschap kan worden toegepast om Co-creatie effectief in te zetten

De presentatie kan eventueel worden uitgebreid worden met een workshop

Workshop (1 of 2 dagdeel incl. presentatie)

In deze workshop krijgt u een beeld hoe u in Co-creatie een idee naar een daadwerkelijk initiatief kan ontwikkelen. U maakt kennis met de het begrippenkader en wij doorlopen kort de stappen van Co-creatie, waardoor inzicht wordt verkregen in de business impact met Co-creatie

Neem contact met ons op voor een innovatieve, met feiten en scherpe observaties gevulde maar vooral leuke presentatie die uniek is voor uw organisatie.

Jonge Geesten® is in 2009 door Maurice van Rooijen opgericht en staat sinds 19-11-2013 geregistreerd als JG Jonge Geesten®  bij het Benelux-Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE)